Wie zijn wij?

CostaBlanca Marktplaats is een Marktplaats speciaal voor Belgen en Nederlanders die tijdelijk of voor vast in Spanje wonen, en dan speciaal de Costa Blanca. Iets te koop? Zet het hier te koop en deel het met je andere bekenden.

CostaBlanca-Marktplaats.nlIedereen heeft wel eens iets, waar ze vanaf willen. Maar de gewone Marktplaats is wel een idee, maar waarom niet een Marktplaats die speciaal gefocused is op een gebied, de Costa Blanca Spanje.

Wij zijn zelf geregeld in Spanje, de bedoeling is dat we uiteindelijk toch ons gaan settelen. Wijzelf zitten in Orihuela Costa, lekker rustig gelegen op nog geen 4 auto minuten van het strand. Wij zagen de "noodzaak" om ook, net als in Nederland, een Marktplaats website te maken, waar je je nieuwe of tweedehands spullen te koop kunt aanbieden. Zoek je iets, dan kun je uiteraard ook een zoekertje plaatsen. Wij doen dit uit een particulier initiatief om spullen een tweede leven te geven, en daarbij, ook de vrijwilligers sponseren met een bijdrage van iedere betaalde (bedrijfs) advertentie.

Ondanks wij nog niet vast hier wonen, hebben wij wel veel passie om deze website te beheren. Wij vragen dan ook voor sommige advertenties een kleine vergoeding, dit wordt specifiek voor de website en hosting gebruikt. Adverteren in onze rubrieken is dus veel goedkoper dan regelmatig in bepaald week blaadje of op veel duurdere websites. Uw advertentie staat ook lang online, en is ongelimiteerd te verversen, ( iedere 40 dagen) zonder de tekst opnieuw in te voeren. Je kunt dus zeggen, dat we afhankelijk zijn van donaties. We doen het graag, en zorgen dat de website up2date blijft. Achter de schermen kopen we ook geregeld updates, die aan de voorkant ten goede komen voor de koper, of verkoper.

Door deze website met iedereen te delen, heb je nog meer kans dat je je spullen kwijt raakt.

Spullen die niet specifiek voor Spanje bestemd zijn, maar echt alleen voor de Nederlandse of Belgische markt, worden beoordeeld en waar nodig is, eventueel in overleg, verwijderd of aangepast. We willen dus echt alleen Nederlands(Belgisch)-Spaans zijn.