Registratie

Adverteren is voor particulieren gratis, bedrijven en veelplaatsers kunnen kiezen tussen gratis of voor slechts €29,95 per jaar adverteren, u kunt dan een heel jaar onbeperkt advertenties plaatsen in betaalde rubrieken. Lees hieronder wat het beste bij u past als adverteerder.

Registratie Particulieren:

Registreren om te adverteren als bedrijf of als particuliere verkoper.

Als particulier kunt u onbeperkt GRATIS adverteren in alle rubrieken, behalve de rubriek "auto's" , "caravans en campers", en "vakantiewoning". hier geldt per advertentie een bedrag vanaf € 5,00.

Als u meer dan zes (6) betaalde advertenties wilt plaatsen, dan kunt u zich beter als bedrijf / veelplaatser registreren, dat is goedkoper. En u krijgt daarbij ook weer de homepage link er gratis bij, waardoor u nog meer bezoekers naar uw website kunt leiden.

Registreer u als GRATIS particuliere verkoper.

 

Registratie Bedrijven / veelplaatsers:

Dat betekent dat u voor slechts €29,95 ook in onze betaalde rubrieken als bedrijf / veelplaatser onbeperkt advertenties kunt plaatsen. Bent u bijvoorbeeld als bedrijf werkzaam in de automotive, of bent u makelaar en verhuurt u vakantiehuizen, of werkt u in de campers en kampeer branche, dan kunt onbeperkt uw advertenties plaatsen, een heel jaar lang. Goedkoper adverteren kunt u niet aan de Costa Blanca.
En als bonus, krijgt u een jaar lang een link-vermelding op de homepage (vermelding maximaal 22 karakters). Zo bent u niet alleen zichtbaar in een rubriek, maar ook direct op de homepage, u wordt dus direct gezien. Door op onderstaande link te klikken kunt u zich als betaalde adverteerder registreren, na het invullen van het formulier, krijgt u een betaal-link.
Wilt u als bedrijf GRATIS adverteren, registreer u dan aan als een particuliere verkoper.  Door een betaalde verkoper te worden steunt u ook door uw registratie de zwerfhondjes in Spanje.

Registreer als bedrijf of veelplaatser om te adverteren