Uw banner op de website


Uw banner op de website, voor slechts 2 euro per week!

Adverteren op CostaBlanca-Marktplaats.nl

Een goede keuze als u uw bedrijf in de schijnwerpers wilt zetten, want door het plaatsen van een banner met uw bedrijfsnaam, en daaraan gekoppeld een link naar uw website, kan u veel extra bezoekers opleveren.

6 plaatsen beschikbaar, deze zijn op iedere pagina te zien.

Iedere bezoeker die op de website binnenkomt, ziet uw advertentie prominent in beeld, zo heeft u uiteindelijk ook deze pagina gevonden, door op de banner te klikken.
Er zijn slechts 6 plaatsen beschikbaar, meer banners op de website vinden we storend, dan nemen deze banners de overhand, en dat willen we niet.

Uw banner op Costablanca-Marktplaats.nlUw banner heeft een maximale afmeting van 300 x 73 pixels, en kan op een nog beschikbare plaats naar keuze geplaatst worden. Het adverteren op de website is goedkoop, dat komt omdat er geen grote organisatie achter CostaBlanca-Marktplaats.nl zit, maar de website als hobby in de lucht wordt gehouden.
Per banner vragen we slechts €2,00 per week, met een minimum van 2 maanden. Dus ook voor tijdelijk adverteren kan dit een uitstekend idee zijn, maar, het kan zijn dat de plaats misschien wel voor 1 of 2 jaar jaar is afgehuurd, en eenmaal verhuurd, is deze plaats niet meer beschikbaar.

Hebben we uw interesse gewekt?

Als we uw interesse hebben gewekt, dan kunt u contact opnemen met mij, dan bespreken we de mogelijkheden. Mocht u bijvoorbeeld niet over een banner beschikken, dan kan ik altijd even kijken of ik deze voor uw bedrijf kan vervaardigen.

Door het contactformulier in te vullen, neem ik daarna contact met u op, en uw advertentie kan misschien al morgen online staan.

Met zonnige groet,

Team CostaBlanca-Marktplaats.nl