Klantenservice

Klantenservice / FAQ:

Hoe plaats ik een advertentie:
U kunt per rubriek onbeperkt advertenties plaatsen, ook hier zijn GEEN kosten aan verbonden, maar het plaatsen van dubbele advertenties is niet toegestaan, dit is erg onoverzichtelijk.

Moet ik mij altijd registreren om een advertentie te plaatsen?
U dient zich altijd eerst te registeren om een advertentie te plaatsen, dit is gratis, en zo gebeurd. U krijgt als u een geldig email-adres heeft ingevuld, een activatie-link toegestuurd, nadat u deze heeft aangeklikt, is uw account klaar voor gebruik.

Kan ik mijn eigen advertentie verwijderen?
Ja, dat is mogelijk. U dient dan wel ingelogd te zijn. U gaat dan naar het kopje "advertenties" en klikt op het rode kruisje. U krijgt nog een scherm, of u het zeker weet. Klik nu op Ja.

Is het plaatsen van een advertentie gratis, of zijn er verborgen kosten?
Verborgen kosten mag wettelijk niet. U kunt uw advertentie gratis plaatsen, dat is de standaard functie.
Wilt u echter opvallen, of een andere betaalde functie activeren, dan berekenen wij daar een kleine vergoeding voor. Van deze vergoeding gaat dan weer €1,00 naar het goede doel van de zwerfhonden in Spanje.

Kan ik als bedrijf ook adverteren, bijvoorbeeld een jaar lang?
Ja, dat is mogelijk. U betaald hier slechts €25,00 euro voor, per jaar. Neem voor meer informatie, contact met ons op, zodat wij u een mooi aanbod kunnen doen. Goedkoper adverteren kan bijna niet.

Ik wil iets te koop aanbieden, maar zie geen goede categorie, wat nu?
Heeft u iets te koop, en u wilt dat in een juiste categorie plaatsen, neem dan contact met ons op. De meeste categorieeen zijn wel aanwezig, maar kan altijd gebeuren dat deze ontbreekt. Wij voegen deze categorie normaal gesproken binnen 24 uur toe, zodat u uw spullen te koop kunt aanbieden.

Mag ik reclame maken voor uw website / link plaatsen op mijn website, Facebook of andere media?
Het is geen probleem voor ons om uw link te plaatsen op uw website, Facebook of elders.  Hoe meer reclame u maakt, des te eerder kunnen uw spullen verkocht zijn, dus u heeft er zelf ook baat bij.
Link naar deze website: https://www.costablanca-marktplaats.nl

Zit er een commercieel bedrijf achter CostaBlanca-Marktplaats.nl?
Nee, het is een particulier initiatief, en zoals u wellicht heeft gezien, geen irritante reclames rondom de advertenties. Wij houden daar niet van, en zal ook niet plaatsvinden. Wij houden van open source, en privacy, dus wij willen alles zo privacy vriendelijk laten plaatsvinden. U bepaald of u bv een telefoonnummer afgeeft. De bijdragen die wij ontvangen gebruiken we voor ontwikkeling, hosting en domeinnaam. Ook wordt er per betaalde advertentie een bijdrage gedaan aan het goede doel van de hondjes in Spanje.

Ik mis een vraag / antwoord, kunt u mij wel helpen?
Neem voor andere vragen contact op via het contactformulier. Wij proberen altijd binnen 24 uur te antwoorden, ondanks dat het vrijwilligerswerk is :-)

Kan ik een review schrijven over uw website?
Ja graag, u kunt een review schrijven over de ervaring over onze website, via: https://www.webwiki.nl/costablanca-marktplaats.nl