Klantenservice

Klantenservice / FAQ, vragen en antwoorden. Staat er een vraag niet bij, neem dan contact op met ons via het contactformulier.

Klantenservice / FAQ, vragen en antwoorden Costablanca-marktplaats.nlHoe plaats ik een advertentie:
U kunt in de meeste rubrieken onbeperkt advertenties plaatsen, hier zijn GEEN kosten aan verbonden, maar het plaatsen van dubbele advertenties is niet toegestaan, dit is erg onoverzichtelijk.
Tip: Voor het beste verkoop resultaat kunt u het beste foto's plaatsen in landscape formaat, dus liggend. Als u een staande foto plaatst, dan sommige browsers daar niet mee overweg. We kijken nog naar een oplossing.

 

Moet ik mij altijd registreren om een advertentie te plaatsen?
U dient zich altijd eerst te registeren om een advertentie te plaatsen, dit is gratis, en zo gebeurd. U krijgt als u een geldig email-adres heeft ingevuld, een activatie-link toegestuurd, nadat u deze heeft aangeklikt, is uw account klaar voor gebruik.

Kan ik mijn eigen advertentie verwijderen?
Ja, dat is mogelijk. U dient dan wel ingelogd te zijn. U gaat dan naar het kopje "advertenties" en klikt op het rode kruisje. U krijgt nog een scherm, of u het zeker weet. Klik nu op Ja.

Is het plaatsen van een advertentie gratis, of zijn er verborgen kosten?
Verborgen kosten mag wettelijk niet. U kunt uw advertentie gratis plaatsen, dat is de standaard functie.
De geringe betaalde functies zijn de volgende:

- Categorie "Auto's - Dit is een betaalde categorie
- Categorie " Vakantiewoning" - Dit is een betaalde categorie
- Website vermelding
- Whatsapp vermelding
- Opvallende advertentie

 Van iedere betaalde optie gaat een vergoeding van €1,00 naar het goede doel van de zwerfhonden in Spanje. U steunt dus sowieso een goed doel.

Kan ik als bedrijf ook adverteren, bijvoorbeeld een jaar lang?
Ja, dat is mogelijk. U betaald hier slechts €25,00 euro voor, per jaar. Neem voor meer informatie, contact met ons op, zodat wij u een mooi aanbod kunnen doen. Goedkoper adverteren kan bijna niet.

Kan ik als bedrijf ook onbeperkt advertenties tegen een vast tarief een jaar lang?
Ja, dat is mogelijk. U betaald hier slechts €29,95 voor, per jaar. U kunt dan in een betaalde categorie, in dit geval de categorie "Auto's" en " Vakantiewoning" meerdere advertenties plaatsen voor een vast tarief, in plaats van €5,00 per advertentie. Neem daarvoor contact op met ons, voordat u advertenties wilt plaatsen.

Ik wil iets te koop aanbieden, maar zie geen goede categorie, wat nu?
Heeft u iets te koop, en u wilt dat in een juiste categorie plaatsen, neem dan contact met ons op. De meeste categorieën zijn wel aanwezig, maar kan altijd gebeuren dat deze ontbreekt. Wij voegen deze categorie normaal gesproken binnen 24 uur toe, zodat u uw spullen te koop kunt aanbieden.

Mag ik reclame maken voor uw website / link plaatsen op mijn website, Facebook of andere media?
Het is geen probleem voor ons om uw link te plaatsen op uw website, Facebook of elders.  Hoe meer reclame u maakt, des te eerder kunnen uw spullen verkocht zijn, dus u heeft er zelf ook baat bij.
Link naar deze website: https://www.costablanca-marktplaats.nl

Zit er een commercieel bedrijf achter CostaBlanca-Marktplaats.nl?
Nee, het is een particulier initiatief, en zoals u wellicht heeft gezien, geen irritante reclames rondom de advertenties. Wij houden daar niet van, en zal ook niet plaatsvinden. Wij houden van open source, en privacy, dus wij willen alles zo privacy vriendelijk laten plaatsvinden. U bepaald of u bv een telefoonnummer afgeeft. De bedragen die wij ontvangen gebruiken we voor ontwikkeling, hosting en domeinnaam. Ook wordt er per betaalde advertentie een bijdrage gedaan aan het goede doel van de hondjes in Spanje.

Kan ik een review schrijven over uw website?
Ja graag, u kunt een review schrijven over de ervaring over onze website, via: https://www.webwiki.nl/costablanca-marktplaats.nl

Kan ik een ervaring schrijven over een verkoper?
Ja dat is nu mogelijk.
- Klik hiervoor op de advertentie waarvoor u een ervaring wilt schrijven.
- Ga iets naar onderen op die advertentiepagina, en klik nu op "beoordeel verkoper"
- U komt nu op de beoordeel pagina, en vul uw naam in, en vink aan wat van toepassing is.
- Klik op de sterren die u wilt geven aan de verkoper.
- Klik nu "op versturen"

Kan ik eigen (verkoop)pagina aanmaken?
Ja dat is nu mogelijk.
- U logt in op onze website
- U klikt "mijn account" aan, wat een SUB categorie is van "account"
- U scrolt naar onderen, en u ziet dan "profiel foto" staan, daar kunt een afbeelding plaatsen die u van uw computer kunt uploaden.
- Onder profiel foto, ziet u het kopje "over ons / over mij", daar kunt uw eigen (bedrijfs)informatie plaatsen.
- Niet vergeten om op de button "opslaan"  te klikken.

Ik mis een vraag / antwoord, kunt u mij wel helpen?
Neem voor andere vragen contact op via het contactformulier. Wij proberen altijd binnen 24 uur te antwoorden, ondanks dat het vrijwilligerswerk is :-)