Onze huisregels

We hebben niet veel regels, maar eentje is er sowieso, de geplaatste advertentie moet betrekking hebben op Spanje / CostaBlanca. Lees maar verder

Uw advertentie in de juiste categorie plaatsen.

Onze huisregels CostaBlanca-Marktplaats.nlWe hebben meer dan 200 verschillende categorieën, deze zijn met zorg toegevoegd, en ons inziens, de meest gebruikte. Mocht u een categorie missen, dan kunt u dat eventueel kenbaar maken door contact met ons op te nemen, en een verzoek indienen.
We willen u dan ook wijzen op het volgende:

 

 

 

  • Een advertentie dient in de juiste categorie geplaatst worden
  • Een advertentie mag maar in één categorie geplaatst worden. Maak voor elk product een aparte advertentie en plaats deze in de categorie die het beste bij uw aangeboden product past.
  • Anders dan bij andere websites, dient uw advertentie te zijn voorzien van minimaal één foto, dit is om misbruik te voorkomen, en het liefst zien we nog dat het een eigen gemaakte foto is, zodat de koper goed kan inschatten of hij of zij over kan gaan tot koop.
  • Dit is geen veiling site, kopers houden van rechte lijnen, dus laat in je advertentie weten wat je er voor wilt hebben, des te eerder is de koop ook rond, en het scheelt eindeloos heen en weer mailen.


Algemene regels

  • Een advertentie mag maar één maal in een categorie geplaatst worden.
  • De meeste informatie van de advertentie is openbaar, houd hier rekening mee. Bijvoorbeeld uw adresgegevens en telefoonnummer hoeft u niet op te geven, deze kunt u later ook met de eventuele koper delen. Kopers kunnen altijd behulp van de contact button contact zoeken met de koper via email.
  • Uw advertentie kan niet iedere dag "gebumped" worden, dit is een ergernis voor de iedere koper, deze zien iedere dag de zelfde advertentie voorbij komen. Daarom is deze optie beperkt tot 1 x in de 40 dagen, u krijgt een email als deze tijd verstreken is. Opnieuw de zelfde advertentie plaatsen is dan niet nodig, u klikt op de link in uw email, en uw advertentie staat weer bovenaan.

    Mocht uw advertentie niet aan de regels voldoen, dan kunnen wij ten aller tijde uw advertentie wijzigen of verwijderen zonder voorafgaande kennisgeving.