Adverteren als bedrijf

Bedrijfsmatig adverteren? Dat kan nu tegen een aantrekkelijk tarief. Voor slechts €25,00 of €29,95 per jaar kunt u adverteren, MET een link naar uw website.

Adverteren doet verkope op CostaBlanca-Marktplaats.nlAls bedrijf wilt u het maximale halen uit uw onderneming. Nu kunt u op de gewone Marktplaats adverteren, daar hebben wij ondertussen ook ervaring mee gehad, maar dat kan aardig in de papieren lopen.

Daarom hebben wij een interessant aanbod:

 

 

Optie 1: Pagina met uw bedrijfsinformatie, link met banner op onze website

Meld u nu aan, en voor slechts €25,00 per jaar, kunt u uw banner en bedrijfsinformatie op onze website geplaatst hebben. U betaald dus een jaar lang voor een pagina met uw eigen promotietekst. Advertenties kunnen in alle rubrieken geplaatst worden, gratis of tegen een geringe vergoeding.

Hebben we uw interesse gewekt? Begin dan direct met adverteren, en betaal makkelijk en veilig met iDeal.

Als bonus, en dat is helemaal gratis, vermelden wij uw websiteadres ook nog eens op onze "link-pagina" , wat als voordeel heeft dat Google beide websites hoger in ranking aanmerkt. Win Win situatie dus.

Hebt u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen, dan kunt u altijd contact opnemen door het contact formulier in te vullen.

 

Optie 2: Onbeperkt advertenties plaatsen in betaalde categorieën

Als u veel advertenties wilt plaatsen in betaalde categorieën, omdat u bijvoorbeeld een autohandelaar bent, of dat u veel huizen verhuurt, dan kan het voor u interessant zijn om een jaarabonnement te nemen voor slechts € 29,95. U betaald dan niets in de betaalde categorieën. Over het algemeen houdt dit in, als u meer dan zes advertenties te plaatsen hebt, dat dit al goedkoper is. Om maar niet te spreken over het adverteren in een bekend Spaans weekblaadje. Klik hier om als bedrijf te registreren