Handige Harry uw helpende hand in huis

Vaste prijs:
€ 17,50
Sinds:
09-09-2022
Gezien:
84
Aantal keer favoriet:
2
Plaats:
Torrevieja
Provincie:
Alicante - Torrevieja (ES)
Website:
Bezoek de website
Staat:
Nieuw
Beschrijving:
Ik ben Handige Harry,en uw helpende hand in en rond het huis aan de CostaBlanca. Ik woon nu nog in Nederland, maar om meer naamsbekendheid te krijgen, zet ik alvast een advertentie op deze website. De bedoeling is dat ik in 2024 resident ben in Spanje. Tot die tijd zullen we geregeld in Spanje zijn om ons huis klaar te maken voor constante bewoning. Ik ben dan ook van plan om in 2024 te gaan beginnen met kleine klussen in en rondom het huis, zie bijvoorbeeld ook mijn website, wat ik ondertussen al gedaan hebt, en waar u mij voor kunt inzetten. Stilzitten is niets voor mij, dus vandaar dat ik iets wil opzetten voor bv 3 ochtenden in de week, of hoe het dan ook uitkomt.
Ik ben best handig, vandaar die naam. In principe doe ik alles zelf, heb in Nederland grote klussen gedaan, maar dat wil ik in Spanje niet meer doen.

Misschien kunt u een mijn hulp gebruiken, of weet u iemand die een hulpje nodig heeft met uitlopende klussen. Zoals gezegd, bekijk de website, en misschien ontmoeten we elkaar in het jaar 2024.

Reactieformulier